Vinen har kun blitt lagret på sementtanker og består av 85% tempranillo og 15% merlot. 110,80 på polet.
![]() |
Skrukork og enkel etikett - ikke det mest innbydende utseendet... |
Duft: Litt surt anslag med sure kirsebær, litt blåbær, stekt kjøtt, ørlite kjølig urtepreg, en anelse sopp, litt påtrengende alkoholstikk
Smak: Speket kjøtt, skinke, moreller, varmt og greit fyldig midtparti med en fin, men litt besk hale av krydder (tenk paprikapulver og grillkrydder). Noe tanniner på ettersmak som gir et OK bitt, men mangler endel finesse og "polish". Litt surt preg sitter igjen, med en merkelig følelse av hjemmelaget solbærvin og "gjær"...
Sikkert en OK vin til litt kjøttmat, men for seg selv blir den litt for grov og ufokusert. Spesielt ettersmaken ødelegger totalinntrykket av vinen.
77 poeng.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar